Хубави новини за Ливърпул: Тиаго тренира с отбора (ВИДЕО)


Хубави новини за Ливърпул: Тиаго тренира с отбора (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1566 0

Полузащитникът на Ливърпул – Тиаго Алкантара, се завърна към тренировките с първия отбор преди първия мач на „червените“ в групите на Шампионска лига. В сряда вечер английският тим има визита на италианския Наполи на „Диего Армандо Марадона“.

Тиаго се контузи още в първия кръг на Висшата лига срещу Фулъм, след като получи разтежение и пропусна няколко седмици мачове. Дори се очакваше испанецът да се завърне към мачовете след паузата за национални отбори, но все пак 31-годишният халф се е оправил доста по-бързо.

Ливърпул съобщи това на своите фенове чрез снимки и видеа във вторник, на които се вижда как Тиаго загрява с топка и останалите си съотборници на базата в Къркби.

Бившият играч на Байерн Мюнхен се очаква да лети с отбора за Неапол, но е малко вероятно Юрген Клоп да го използва в игра. Тиаго е основен футболист в отбора на Ливърпул, а когато липсва средната линия на отбора страда изключително много от липса на креативност. Той има три гола и пет асистенции в 71 мача за „червените“, но е пропуснал близо 50 мача заради различен вид травми.

Така лазаретът на отбора се изпразва, като в него остават Наби Кейта и Алекс Окслейд-Чембърлейн, а тренировката преди Наполи беше пропусната от Фабио Карвальо и Къртис Джоунс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички