С Артур в Ливърпул пристига и неустоимата Каролина - зъболекар и умел покер играч (ГАЛЕРИЯ)


С Артур в Ливърпул пристига и неустоимата Каролина - зъболекар и умел покер играч (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Getty Images, Instagram / колаж на SportLive

4787 0

Бразилецът Артур се оказа последното ново попълнение на Ливърпул през летния трансферен прозорец. Съвсем скоро Артур може да направи своя дебют с червената фланелка, а на "Анфийлд" с него акостира и красивата му половинка Каролина Миарели, която е зъболекар, а освен това е умел покер играч.

Бразилският полузащитник се присъедини към "червените" от Ювентус под наем в последния ден на трансферния прозорец. При представянето си Артур блесна с усмивка и перфектни бели зъби, за които несъмнено неговата половинка се грижи, защото това е професията ѝ, пише The Sun.

Каролина, подобно на Артур, също е родом от Бразилия и е зъболекар по образование, но също така се занимава с покер и журналистика. В публичното пространство не се знае много за това кога и къде двойката се е запознала, но се предполага, че връзката им е започнала, след като Артур подписа с Ювентус през 2020 г.

Оттогава тяхната романтична връзка процъфтява. Те редовно споделят снимки заедно на вечерни срещи, а Каролина редовно посещаваше мачове на Артур в Торино за „старата госпожа“. Въпреки това Каролина е далеч от типичната футболна съпруга - и може да се похвали с много свои таланти.

Каролина е учила стоматология в родината си и е работила в Бразилия. Там тя разкри, че е правила козметични операции на легендата от Формула 1 Нелсън Пике и футболиста Игор Лизиеро. Зъболекарската работа обаче е само част от ежедневието на Каролина, която в свободното си време се посвещава на балета.

„Ежедневието ми е много лудо, но обичам цялата тази лудост, в която живея“, каза тя в интервю през 2019 г. „Понеделник, вторник и сряда мога да отида в зъболекарския кабинет, а от четвъртък до неделя се посвещавам на балета", добавя Каролина.

И това не е краят на нейните таланти. Каролина, която напоследък се подвизава като журналист, също може да се похвали като отличен покер играч. Наскоро тя сподели снимка в Instagram с шепа чипове пред себе си, докато седи на покер маса в Лас Вегас.

Към снимката тя написа: „Радостта на човек, който току-що спечели турнир по покер във Вегас за първи път в игра на покер в живота си.“ Според покер базата данни Hendon Mob, която записва покер печалбите, тя е спечелила невероятните 5,700 долара.

Приятели и семейство се обърнаха към секцията за коментари, за да кажат, че е извадила „късмета на начинаещия“. Каролина обаче отсече, че има "талант". Феновете на Ливърпул пък ще се надяват нейният късмет да се отрази и на партньора ѝ и той да има успех на "Анфийлд".

СНИМКИ на красивата Каролина може да разгледате в тази ГАЛЕРИЯ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички