Сериозна ли е травмата на Габриел Жезус? Самият той успокои феновете на Арсенал


Сериозна ли е травмата на Габриел Жезус? Самият той успокои феновете на Арсенал
Снимка: Getty Images

948 0

Нападателят на Арсенал Габриел Жезус предостави актуална информация относно своята травма, която го принуди да напусне по време на вчерашната (24 октомври) победа в груповата фаза на Шампионска лига срещу Севиля.

Какво се случи с Жезус?

Бразилецът бе заменен от Еди Нкетия в 81-ата минута на фона на опасения за потенциална контузия. Звездният нападател на "топчиите" вече пропусна цели четири мача през тази кампания поради проблем с коляното.

"Усетих нещо след сблъсъка. Ще видим. Направих някои тестове с физиотерапевта, не изглежда толкова зле, но да видим. Предстои ми скенер, може би утре. Сигурен съм, че няма да е нищо сериозно", заяви бразилецът веднага след мача срещу Севиля.

Жезус изигра ключова роля за победата над андалусийци с 2:1 в Испания на "Рамон Санчес Писхуан". Той отбеляза брилянтния втори гол, а преди това асистира на сънародника си Габриел Мартинели за първото попадение на "топчиите".

Бившият футболист на Манчестър Сити играе отлично за "артилеристите" в Шампионска лига, той може да се похвали с гол във всеки мач от новия сезон към момента. Той има три в най-комерсиалния европейски турнир, както и един във Висшата лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Грешка провалила трансфера на Джуд Белингам в Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички