Серхио Агуеро: Не знам какво ще стане след края на сезона


Серхио Агуеро: Не знам какво ще стане след края на сезона
Снимка: Getty Images/Gulliver

928 0

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро заяви, че не знае какво ще се случи след края на този сезон. Запитан относно бъдещето си през ноември, мениджърът на „гражданите“ Пеп Гуардиола сподели: „Той е играч, който заслужава справедливи разговори с клуба, за да реши най-доброто за себе си, за клуба и за всички“.

Самият аржентинец каза, че ще помисли относно следващата стъпка в кариерата си. „Приключвам договора си в края на сезона и все още не знам какво ще правя после. Просто искам да играя в остатъка от кампанията и след това ще видим“, коментира той за испанското YouTube show.

В негово отсъствие, Сити се откъснаха на върха на Висшата лига и регистрираха рекордна серия за отбор от Премиършип от 17 поредни победи във всички турнири. В неделя тимът гостува на Арсенал във висшия футболен ешелон, преди да се изправи срещу Борусия Мьонхенгладбах в сряда в първи осминафинал от Шампионска лига – срещата ще се проведе в Будапеща в резултат на ограниченията в пътуванията, наложени от Германия заради коронавируса.

А води ли Манчестър Сити преговори с Меси - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички