Килиан Мбапе е преговарял "два часа" с Ливърпул


Килиан Мбапе е преговарял "два часа" с Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

4275 0

Преди четири години Килиан Мбапе получи много предложения да напусне тогавашния си клуб Монако, за да продължи на друго място своята кариера. Френското издание L’Equipe пък написа в днешния си брой, че французинът е бил на прага да подсили английсия гранд Ливърпул.

Публикацията твърди, че лично собственикът на английския шампион Джон Хенри е инициирал среща с играча и родителите му и е пристигнал с частния си самолет в Ница, след което е провел двучасов разговор с Мбапе и фамилията му. Целта ѝ е била собственикът на бейзболния Бостън Ред Сокс да убеди футболиста, че за него и неговото бъдеще най-доброто място е „Анфийлд”.

Разговорите не са приключили успешно за двете страни, а малко след това Мбапе подписа договор с клуба, чийто юноша е бил - Пари Сен Жермен. Играчът играе вече четири сезона на „Парк де Пренс” и остава един от най-исканите футболисти в света. Договорът му с парижани изтича 2022-а година, а клубът вече предложи удължаването му, но отговор от играча все още няма.

Ситуацията се следи от Реал Мадрид и именно Ливърпул. Известен факт е, че детската мечта на Килиан е да играе за любимия си Реал Мадрид, а през миналата година лично играчът изрази удивлението си от начина, по който воденият от Юрген Клоп английски шампион играе футбол. А с какво Мбапе за пореден път плени футболните фенове, може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички