Сензационен ход! Шейхът на Катар взима Неймар, ако стане собственик на Манчестър Юнайтед


Сензационен ход! Шейхът на Катар взима Неймар, ако стане собственик на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3023 0

Манчестър Юнайтед ще направи сензационен ход за звездата на ПСЖ Неймар, ако катарските кандидати успеят да придобият "червените дяволи".

Шейх Джасим бин Хамад ал Тани, амбициозният кандидат-милиардер от Близкия изток, гледа на бразилеца като потенциално ново попълнение. Както е известно - семейство Гелйзър искат да продадат Юнайтед и сериозните кандидати са няколко.

Неймар - трансферна цел номер 1

Глейзър, настоящите собственици на клуба, в момента търсят допълнителни инвестиции в клуба с третия кръг на наддаване днес. Нито една от страните все още не е достигнала цената на Глейзър от 6 милиарда паунда и се казва, че сър Джим обмисля частично придобиване.

Ако Шейх Джасим успее, SunSport твърди, че едно от първите му действия ще бъде да направи невероятен ход, за да подпише с Неймар. Бразилският нападател е смятан за един от най-големите таланти в света. Днес пък от Юнайтед обявиха, че са преподписали с един от талантите си - Алехандро Гарначо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички