Бившият капитан на Юнайтед - Неманя Видич: Магуайър не може повече да носи лентата


Бившият капитан на Юнайтед - Неманя Видич: Магуайър не може повече да носи лентата
Снимка: Getty Images

1492 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Неманя Видич, заяви, че защитникът Хари Магуайър повече не може да бъде капитан на тима. Сръбският бивш бранител обясни защо смята така.

През настоящия сезон британецът не е основен играч на "червените дяволи", а сега, към края на сезона, получава игрово време заради травми на конкурентите за неговия пост. Когато обаче е на терена, бившият играч на Лестър не показва най-доброто от себе си, заради което Видич смята, че той не може да бъде пример за подражание и да дава указания на съотборниците си.

"Магуайър има проблем, защото не играе добре. Когато ти не играеш добре, е трудно да казваш на другите какво трябва да правят. Мисля, че Магуайър играе добре за националния отбор на Англия. Беше страхотен в Лестър. Но очевидно, че в Манчестър Юнайтед не успява да показва такава игра", смята сърбинът.

"В такъв случай е трудно да заслужиш някакво уважение. Изобщо, който и да е капитан трябва да дава пример, да играе добре, да се бори за клуба и тогава всеки ще прави същото", допълва Видич. А ето коя звезда на Юнайтед може да напусне клуба през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички