Официално: Манчестър Юнайтед подписа с протежето на Кристиано Роналдо до 2028 година


Официално: Манчестър Юнайтед подписа с протежето на Кристиано Роналдо до 2028 година
Снимка: Getty Images

2074 0

Манчестър Юнайтед официално се похвали със страхотна новина за феновете на клуба на своя уебсайт. Управата на "червените" дяволи удължи договора на младия аржентински талант Алехандро Гарначо, като си осигури неговите услуги до края на сезон 2027/28.

18-годишното крило впечатли с изявите си за първия отбор на "дяволите", а най-различни източници съобщиха неотдавна, че Ерик тен Хаг е изключително доволен от работата на младока.

Гарначо може да се похвали с 25 изиграни мача за "дяволите" във всички турнири, като се отчете с 4 попадения и 5 асистенции в тях.

"Когато се присъединих към този невероятен клуб, мечтаех да постигна своя дебют, да играя на "Олд Трафорд", да вкарам първия си гол и да спечеля трофеи с тази значка на гърдите си.

Чувствам се много горд и емоционален, че вече преживях тези моменти, заедно със семейството ми, което ме подкрепяше на всяка крачка по пътя.

Всички сме благодарни, че имаме този шанс да продължим пътуването си в Манчестър и аз вече започнах да работя за постигането на следващите си цели и амбиции.

Мениджърът и неговият треньорски екип ми помогнаха да се подобря по всякакъв начин и с тяхната подкрепа се развивам всеки ден, за да помогна на отбора да бъде успешен.

Наслаждавам се на бъдещето и нямам търпение да създам по-специални спомени с тази група от футболисти пред нашите невероятни фенове", заяви Гарначо за клубния сайт.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо Бербатов избра Манчестър Юнайтед пред Сити?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички