"Сензация" от Близкия Изток ще решава един от проблемите на Манчестър Юнайтед


"Сензация" от Близкия Изток ще решава един от проблемите на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1614 0

Манчестър Юнайтед продължава да не впечатлява със серията си от лоши резултати през последните седмици. Поради тази причина отборът, воден от Ерик тен Хаг, поглежда към нападател, който може да реши един от основните проблеми в клуба - липсата на попадения.

"Дяволите" искат "сензация" от Близкия Изток

Става дума за иранския национал, подвизаващ се в Порто - Мехди Тареми. Договорът на 31-годишният таран изтича в края на сезона и той ще може да преговаря свободно с всеки желаещ го отбор след началото на новата календарна година, ако не удължи престоя си на "До Драгао".

"TEAMtalk" уточнява, че едва 10 милиона евро могат да осигурят услугите на Тареми. Наред с таксата за трансфер - исканията за заплата на Тареми, според изданието, са около 4,5 милиона годишно, което означава приблизително 75 000 паунда на седмица. На "Олд Трафорд" се интересуват от нов нападател, тъй като не искат цялото напрежение върху отбелязването на голове да пада върху плещите на младия Расмус Хойлунд, който се присъедини през изминалото лято от Аталанта.

Тареми защитава цветовете на Порто от сезон 2020/21 и се превърна в ключов играч на "драконите". Таранът може да се похвали със 162 изиграни мача, в които е отбелязал 83 гола и е дал 52 асистенции. Проблемът, с пропуснатите шансове пред гола за Юнайтед, е само един от петте, които Ерик тен Хаг трябва бързо да разреши.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички