Саутхемптън спря Лестър, въпреки че игра 83 минути с човек по-малко


Саутхемптън спря Лестър, въпреки че игра 83 минути с човек по-малко
Снимка: Getty Images

1968 0

Саутхемптън и Лестър завършиха 1:1 в мач от 34-ия кръг на английската Висша лига. Домакините играха с човек по-малко цели 80 минути, но това не им попречи да удържат атаките на "лисиците" и да спечелят точка от срещата!

Още в 3-ата минута на срещата Уорд-Праус отбеляза гол, но той бе отменен заради засада. Само 7 минути минути по-късно Яник Вестергаард получи директен червен картон за много грубо нарушение срещу Джейми Варди, който излизаше очи в очи с вратаря на Саутхемптън. До края на първото полувреме нямаше особено интересни ситуации пред двете врати.

Противно на всякаква логика "светците" поведоха в резултата в 61-ата минута, след като Уорд-Праус реализира отсъдена дузпа за игра с ръка на Келеши Ихеаначо! Преднината на домакините обаче издържа само 7 минути, тъй като Джони Еванс с глава възстанови равенството. В 84-ата минута Алекс МакКарти отказа Варди с чудесно спасяване. 

Така Саутхемптън се изкачи до 14-то място в класирането с актив от 37 точки, а Лестър е твърдо на третата позиция с 63 пункта. До края на сезона в Англия остават по четири мача за двата отбора!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички