ВАР не успя да вземе решение в мач от английската Висша лига! (СНИМКИ)


ВАР не успя да вземе решение в мач от английската Висша лига! (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1111 0

През вчерашния ден Уест Бромич надигра Саутхемптън и го победи с 3:0 в мач от 31-ия кръг на английската Висша лига, но една ситуация в началото на мача ще се помни дълго от всички противници на системата ВАР.

Домакините спечелиха трите точки благодарение на голове на Перейра, Филипс и Робинсън. В последните минути от срещата Уорд-Праус от гостите пък пропусна да вкара поне почетно попадение за своя тим, изпускайки дузпа!

Добре че Уест Бромич успя да победи в тази среща, тъй като още в нейното начало се стигна до много странна ситуация, когато ВАР не успя да вземе решение дали голът на Мбайе Диагне в 5-ата минута е редовен или не. 

Първоначално бе маркирана засада, а след това положението бе преразгледано от системата за видеонаблюдение. Тя обаче НЕ МОЖА да вземе окончателно решение, тъй като заради ъгъла, от който са снимали камерите, ВАР не е успял да начертае линия, която категорично да покаже дали играчът на Уест Бромич е в засада или не.

Така арбитрите решиха, че ще се придържат към оригиналното решение на съдията Хупър и попадението не бе зачетено. Изглежда това само мотивира допълнително играчите на домакините и те вкараха три безответни попадения в хода на срещата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички