Сари призна: Имах конфликти с играчите в Челси, но...


Сари призна: Имах конфликти с играчите в Челси, но...
Снимка: Getty Images/Gulliver

980 0

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари сподели интересна подробност от последните си дни в Челси. Той призна, че е имал конфликти с някои играчи на "Стамфорд Бридж" и че му липсва Висшата лига.

"Колкото по-високо се изкачваш по стълбата, толкова по-трудно е да изграждаш отношения с играчите си. Вярно е, че имах конфликти с играчите на Челси. Не съм човек, който потупва другите по гърба. Но когато обявих, че си тръгвам, много от играчите заплакаха", сподели италианецът, цитиран от "Football Italia".

"Липсва ми Висшата лига. Въпреки това, никога не бих живял в Англия. Не разбирам как италианците, останалите там, успяват. Но английският футбол е много добър. Във всеки мач виждах невероятно високо техническо ниво и невероятна атмосфера. Стадионите са 100% запълнени, независимо от съревнованието. Това е фантастично", допълни Сари.

Наставникът води Челси през миналия сезон, като спечели с тях Лига Европа и Суперкупата на Англия. Един от ярките конфликти, в които се забърка той там, беше с вратаря Кепа Арисабалага. Както е известно, треньорът искаше да замени вратаря, но той отказа да напусне терена. А какво е бъдещето му в Торино вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички