Само двама основни футболисти на Челси се сбогуваха публично с Потър


Само двама основни футболисти на Челси се сбогуваха публично с Потър
Снимка: Getty Images

2479 0

На втори април Челси обяви раздялата си с мениджъра на тима Греъм Потър. Оттогава медии от Острова пишат колко са изненадани и тъжни играчите на "сините" от това решение на ръководството.

Въпреки това, в първите два дни след уволнението на треньора само двама футболисти от основния състав благодариха публично на треньора за свършената работа. Това бяха двамата защитници Марк Кукурея, работил с Потър в Брайтън, и Бен Чилуел.

Вчера нападателят Кай Хаверц коментира уволнението на 47-годишния наставник на "Стамфорд Бридж".

"Това е труден момент. Както е винаги, когато треньорът напуска клуба. Не е лесно, защото нашата работа е да печелим мачове, а когато уволняват треньора, ние също трябва да поемем отговорност за това. Трябва да бъдем професионалисти и да приемем ситуацията.

Сега не е наша работа да мислим кой ще дойде. Това зависи от собствениците. Трябва да си вършим работата на терена, но когато имаш треньор за дълго време, на нас, играчите, ни е по-лесно. Имаме лица, всички ни виждат и всички сме много разстроени от напускането на Греъм, но трябва да го приемем", заяви германецът, цитиран от "ВВС". Според слуховете обаче в съблекалнята на Челси се подигравали с Потър. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички