Салах: Искам да остана, но всичко е в ръцете на Ливърпул


Салах: Искам да остана, но всичко е в ръцете на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1338 0

Египетският нападател Мохамед Салах заяви, че иска да остане в Ливърпул възможно най-дълго, но сподели, че бъдещето му е в ръцете на клуба. Салах предизвика спекулации относно бъдещето му, когато отказа да откаже идеята за преминаване в Реал Мадрид или Барселона по време на интервю за AS миналия месец.

Нападателят на звездата е сключен в Ливърпул до 2023 г., но египетският национал продължава да бъде свързван с трансфер. Салах, който е отбелязал 17 гола в 26 мача във всички състезания през този сезон, заяви, че желанието му е да остане на "Анфийлд". 

"Не знам. Ако попитате, казвам, че искам да остана тук, доколкото мога, но както казах преди, това е в ръцете на клуба. Винаги ще давам 100 процента до последната минута, в която съм в този клуб, и искам да спечеля колкото се може повече трофеи. И искам да дам 100 процента на хората, които през цялото време ми показват любов.", каза той пред норвежкия канал TV2.  Без победа в последните четири мача от Висшата лига, Ливърпул е четвърти в таблицата преди да приеме Бърнли в четвъртък. А кой играч на Ливърпул поема в посока Барселона - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички