Жоржиньо Вайналдум напуска Ливърпул в посока Барселона


Жоржиньо Вайналдум напуска Ливърпул в посока Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2299 0

Жоржиньо Вайналдум ще отхвърли всяко едно предложение за нов договор от Ливърпул, за да се присъедини към Барселона, съобщават медиите на Острова. 30-годишният нидерландски национал се очакваше да премине в каталунския клуб през лятото, но коронавирусът и ефекта му върху клубните финанси означаваха, че „блаугранас“ не могат да финализират сделка за играча. Ливърпул би искал да задържи Вайналдум, но той иска да заиграе в Испания, предава The Mirror.

Барселона има дълга история с нидерландски футболисти, включително легендата Йохан Кройф и Франк Райкард. Бившият централен защитник и бивш селекционер на Нидерландия Роналд Куман сега води тима от „Камп Ноу“.Барселона винаги е бил от интерес за него. Ситуацията прилича много на тази, когато Гарет Бейл напусна Тотнъм за Реал Мадрид – това е неговата финална дестинация“, споделят медиите в Нидерландия.

Ливърпул се подготви за напускането на Вайналдум с привличането на Тиаго Алкантара от Байерн Мюнхен през лятото. Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп избягваше темата, когато бе питан от журналисти по-рано през сезона.

Наскоро се появиха информации, че Вайналдум е желан и от гранд от Серия А (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички