Садио Мане проговори дали би преминал в Реал Мадрид


Садио Мане проговори дали би преминал в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

5394 0

Нападателят на Ливърпул Садио Мане разкри, че не мисли за трансфер в друг клуб и обясни защо. 27-годишният сенегалец направи страхотен сезон 2018/19, разделяйки "Златната обувка" във Висшата лига със съотборника си Мохамед Салах и Пиер-Емерик Обамеянг. Тримата успяха да реализират по 22 гола. Още 4 попадения Мане заби в Шампионска лига и помогна на мърсисайдци да стигнат до финала.

Заради тези фактори в последните месеци Мане е свързван с испанския гранд Реал Мадрид, но играчът заяви, че не мисли да напуска английския колос.

"Надявам се, че ще остана тук за дълго време. Друго такова място просто няма. Този полуфинал срещу Барселона беше, според мен, най-добрата вечер на "Анфийлд". Вие продължавате да ме пращате в Реал Мадрид, но след такава вечер...", заяви Мане, цитиран от Liverpool Echo.

"Беше невероятно. Мисля, че след такива неща твоят трансфер някъде другаде е изключен, защото ние сме най-добрият клуб и имаме най-добрите фенове. Това е нещо невероятно. Това е, което прави Ливърпул толкова специален. Чувствам го от момента на своя трансфер в Ливърпул", допълва звездата на "червените". А коя легенда на Барселона е идол на сенегалеца вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички