Мане: Роналдиньо ми е идол, но за жалост не мога да се усмихвам като него


Мане: Роналдиньо ми е идол, но за жалост не мога да се усмихвам като него
Снимка: Getty Images/Guliver

3302 0

Звездата на Ливърпул Садио Мане коментира възможността днес да се изправи срещу Барселона в 1/2-финал на Шампионска лига. Сенегалският голмайстор на мърсисайдци разкри, че от дете обича да гледа испанската Примера Дивисион и Барселона, но за негово съжаление няма да може да играе срещу любимия си футболист Роналдиньо.

"Роналдиньо бе един от моите герои и обожавах да го гледам как играе, особено тук на "Камп Ноу". Щях да се радвам да играя срещу него, но за жалост той няма да е на този мач. Аз още го обичам и той ще остане мой герой завинаги. Харесвах уменията му и усмивката разбира се. Може да не се усмихвам като него на терена и за това хората да си мислят, че съм ядосан. Аз обаче не съм. Иска ми се да можех да се усмихвам като него, но определено не си приличаме по това."

Мане коментира и "битката", която води със своя съотборник Мохамед Салах, както и със звездата на Манчестър Сити Серхио Агуеро за наградата Златна обувка за най-много отбелязани голове във Висшата лига.

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ЗРЕЛИЩЕТО БАРСЕЛОНА - ЛИВЪРПУЛ?

"Ако трябва да бъда честен, ключът към тези попадения е нашият състав. Виждате, че всички си помагаме във всеки един мач и даваме всичко от нас като отбор, за да стигнем до позитивен резултат във всеки един от мачовете ни. Смятам, че е много важно Ливърпул да има играчи, които се опитват да помагат, дали с голове, или с асистенции. Смятам, че това е важното", допълни Садио Мане.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички