Звезда на Ливърпул: Дори Юрген Клоп не вярваше в обрата срещу Барселона


Звезда на Ливърпул: Дори Юрген Клоп не вярваше в обрата срещу Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

6486 0

Измина време от момента, в който последният съдийски сигнал на "Анфийлд" за сезона в Шампионска лига отмина. Той обаче ще се помни дълго, след като Ливърпул победи Барселона със звучното 4:0 и по този начин отстрани каталунците, за да стигне до втори пореден финал в турнира на богатите.

В първата среща на "Камп Ноу" Лионел Меси и компания разбиха тима на Юрген Клоп с 3:0 и никой не вярваше, че е възможно шампионът на Испания да пропилее такъв аванс. Това обаче стана факт седмица по-късно на "Анфийлд". Звездата на "червените" Садио Мане пък разкри, че никой в лагера на отбора не е вярвал, че е възможен подобен резултат, дори мениджърът на тима.

"Преди мача с Барселона видях Юрген Клоп в такава светлина, в каквато не го бях виждал. Той ни окуражаваше, но дори той не вярваше в чудото. Той е уникален, кара те да искаш да се бориш за него и да дадеш всичко, което имаш за него. 

ЗВЕЗДА НА ЛИВЪРПУЛ: МЕСИ МЕ ОБИЖДАШЕ, НАРИЧАШЕ МЕ "МАГАРЕ"

Сега ни предстои финал. Той ще бъде в един мач, няма нищо общо с лигата, не мога да го крия. Смятам, че преди срещата сме фаворити", заяви Мане пред "Telefoot". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички