С мисъл за бъдещето: Арсенал удължава договора на още една звезда за години напред


С мисъл за бъдещето: Арсенал удължава договора на още една звезда за години напред
Снимка: Getty Images

1066 0

Стражът на Арсенал Арън Рамсдейл ще получи предложение за нов договор, което ще го задържи за дълго на "Емиратс" и в същото време ще увеличи драстично седмичната му заплата, информира "ESPN".

Контрактът на 24-годишния вратар изтича в края на сезон 2023/24, но клубът вероятно иска да го възнагради за ключовата роля, която има през настоящия сезон във Висшата лига. Очаква се и значително подобрение на заплатата му от £60 000 на седмица.

Рамсдейл е стартирал във всички 35 мача в лигата този сезон до момента, запазвайки 13 чисти мрежи – само Давид де Хеа от Манчестър Юнайтед (15) има повече от британеца.

Той се отличи още веднъж при победата с 2:0 в неделя (7 май) над Нюкасъл, която приближи Арсенал на една точка от лидера Манчестър Сити.

Официално съобщение за сделката на Рамсдейл се очаква скоро. Припомняме, че Рамсдейл бе силно критикуван, след като пристигна от Шефийлд Юнайтед през лятото на 2021 година. Британецът обаче показа страхотна игра и измести Бернд Лено от титулярното място в клуба.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето с каква сума ще разполага Микел Артета за трансфери през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички