Рууни: Роналдо има голямо наследство в Юнайтед, не вярвам да иде в Сити


Рууни: Роналдо има голямо наследство в Юнайтед, не вярвам да иде в Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1009 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни коментира слуховете за евентуалния трансфер на Кристиано Роналдо в Манчестър Сити. Англичанинът, който е бивш съотборник с португалската звезда, се съмнява, че той ще осъществи трансфер в основния конкурент на "червените дяволи".

"Не знам как да оценя такива новини, честно казано. Всичко може да се случи. Но ако искате да знаете дали мисля, че този трансфер е възможен, тогава имам големи съмнения. Кристиано има голямо наследство в Ман Юнайтед. Не мисля, че той ще отиде някъде заради пари. Ако Роналдо напусне Ювентус, тогава той има по-голям шанс да отиде в ПСЖ", коментира Рууни, цитиран от Sky Sports.

"От друга страна, това е футбол, всичко може да стане. Това се е случвало и преди. Легендарни играчи като Шмайхел и Анди Коул играха за Сити, Марк Хюз тренираше Сити. Случвало се е. Но в случая с някой от нивото на Роналдо аз не мога да си представя подобен развой на събитията", допълва бившата звезда. А според кого сделката вече е факт - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички