Роналдо през 2015-а: Да играя за Манчестър Сити? Никакъв шанс!


Роналдо през 2015-а: Да играя за Манчестър Сити? Никакъв шанс!
Снимка: Getty Images

2774 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо изглежда все по-близо до трансфер в... градския съперник на "дяволите" Манчестър Сити. Подобен ход би изненадал мнозина привърженици на "червените", в това число и мениджъра Оле Гунар Солскяер, който коментира, че ако си играл за Юнайтед, няма начин да отидеш в Сити.

Любопитното е, че и самият Роналдо е бил на същото мнение през 2015 година, когато все още е играч на Реал Мадрид. Тогава Кристиано е попитан дали е възможно един ден да заиграе на "Етихад", но той отговаря, че няма как да се случи, тъй като сърцето му е в Манчестър Юнайтед.

"Да играя за Сити? Няма как да стане. Защо ли? Защото сърцето ми е в Манчестър Юнайтед. Мога да кажа, че ще бъде много, много, много, много (...повтаря го 12 пъти) трудно да заиграя за Манчестър Сити. Много трудно точно заради Манчестър Юнайтед.

Наистина ли мислите, че парите ще променят мисленето ми на 30-годишна възраст? Не мисля, че е възможно. Не мисля, че това въобще ще е проблем за мен. Ако става въпрос за пари, ще отида в Катар. Там ще получавам вероятно повече, отколкото в Манчестър Сити. Не става въпрос за пари, а за страст", казва Роналдо през 2015 година.

Темата "Кристиано Роналдо" продължава и в тези материали!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички