Хосеп Гуардиола не иска Кристиано Роналдо в Манчестър Сити


Хосеп Гуардиола не иска Кристиано Роналдо в Манчестър Сити
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

7801 0

Суперзвездата Кристиано Роналдо е все по-усилено свързвана с трансфер в шампиона на Англия Манчестър Сити. Водещи международни медии съобщават, че португалецът вече има оферта от "гражданите", като му е предложен договор за 2 години със заплата по-ниска от тази, която взима в Ювентус.

Агентът на Роналдо Жорже Мендеш е бил забелязан в Торино в сряда, за да се срещне с португалеца и да обсъдят вариантите пред него. Изглежда, че Кристиано е готов да премине в Сити, като всичко е в ръцете на "гражданите", които трябва да се разберат с Ювентус, които не смятат да спъват трансфера на нападателя.

В същото време авторитетният италиански журналист Танкреди Палмери пише в Туитър, че мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола не желае Кристиано Роналдо в отбора си. Нещо повече - ако Роналдо акостира на "Етихад", то това ще постави началото на края на ерата "Гуардиола" в Манчестър Сити.

Това е разбираемо заради дългогодишното съперничество между Гуардиола и Роналдо още от времената в Испания, когато представяха двата кръвни врага Барселона и Реал Мадрид. Самият Гуардиола вече има планове къде ще продължи кариерата си след края на договора му с Манчестър Сити, който изтича през 2023 г.

Кристиано вече е говорил със съотборниците си в Ювентус за възможността да премине в Манчестър Сити (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички