Рангник: Не Почетино, а Тен Хаг трябва да поеме Манчестър Юнайтед


Рангник: Не Почетино, а Тен Хаг трябва да поеме Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

4102 0

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник е призовал ръководството на клуба да опита да привлече Ерик тен Хаг, за да може нидерландецът да наследи Рангник след края на този сезон.

Германецът води „червените дяволи“ до края на сезона, след което ще встъпи в съветническа роля към отбора от „Олд Трафорд“ и клубът търси негов наследник.

Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино изглежда като избор №1 пред тима от северозападна Англия, но според френските медии Рангник е препоръчал на шефовете на отбора Тен Хаг да поеме Ман Юнайтед.

Нидерландецът води Аякс от декември 2017-а година, като изведе амстердамският гранд до две титли в Ередивизие, както и две купи на страната. Аякс също така блести в групите на Шампионска лига през този сезон, като спечели и шестте си мача срещу Бешикташ, Борусия Дортмунд и Спортинг Лисабон.

Контрактът на Тен Хаг с Аякс изтича през лятото на 2023-а година и това е предизвикателство пред отбора от Острова. Неговата кариера като треньор започва в Го Ахед Ийгълс, след което води дубълът на Байерн Мюнхен, както и Утрехт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички