Роналдо намерил спасение за слабата си форма, но Рангник отказал молбата му


Роналдо намерил спасение за слабата си форма, но Рангник отказал молбата му
Снимка: Getty Images

5286 0

Манчестър Юнайтед разочарова цял сезон своите привърженици - с малки изключения от няколко мача, които вероятно можем да преброим на пръстите на едната ръка. Проблемите за "червените дяволи" в последно време обаче са с един повече.

Става въпрос за факта, че голямата им звезда Кристиано Роналдо, който ги спаси в няколко ключови двубоя през сезона (най-вече в групите на Шампионска лига), също попадна в дупка и е много под нивото, което сам зададе.

Оказва се, че 37-годишният португалец имал идея как може да се промени това и той отново да е в най-добрата си светлина. Любопитното обаче е, че германският временен мениджър на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, не е бил съгласен с тази идея.

Престижното британско издание The Athletic информира, че бившият нападател на Ювентус и Реал Мадрид е поискал от Рангник да смени схемата на игра и да излиза с двама нападатели и разбира се - той да е единият избор.

Бившият наставник на РБ Лайпциг обаче до момента няма сходни виждания и не е готов да го стори. Проблем е и че към момента Юнайтед не разполага с нападател, който да партнира подходящо на Кристиано на върха на атаката.

Единсон Кавани продължава да бъде измъчван от контузии, Мейсън Грийнууд е отстранен, Антони Марсиал бе продаден и единственият избор може да бъде Маркъс Рашфорд, който обаче е в доста слаба форма. Самият Кристиано Роналдо открито сподели, че няма кой да го стигне по постижения във футбола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички