Кристиано Роналдо: Няма кой да остави следа като моята


Кристиано Роналдо: Няма кой да остави следа като моята
Снимка: GettyImages

1777 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо даде интервю пред DAZN, в което направи резюме на кариерата си досега. Той разкри, че е щастлив, че е оставил следа във всички отбор, в който е играл.

Португалецът разкри, че е наясно, че не му остават много сезони на най-високо ниво. Той си пожела да играе още 4 или 5 сезона и да продължи да печели трофеи.

"Животът ми досега беше много хубаво пътуване. Оставих следа на всички места, през които минах. Мисля, че няма друг играч в историята, който да постигне това. Като цифри може и да го достигне, но не знам дали ще има гордостта да каже: "откъдето и да минах, оставих следата си". Мен това ме прави щастлив", каза той в интервю за DAZN.

"Човек трябва да е интелигентен и да си признае, че на 8, на 20 или на 25 години не е същото като на 35 години. Тук идват зрелостта, опитът, интелигентността, които ти позволяват да разбереш, че губиш някои неща, но печелиш други. А също и, че трябва да поддържаш нужния баланс, за да продължаваш да се състезаваш на най-високо ниво", добави Роналдо.

Освен това Роналдо постави важно изискване пред Ралф Рангник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички