Роналдо на Нова година: Не съм доволен от резултатите на Юнайтед


Роналдо на Нова година: Не съм доволен от резултатите на Юнайтед
Снимка: Getty Images

1762 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо обобщи резултатите, постигнати от двата му отбора през 2021 година и оцени представянето на "дяволите" през сезон 2021/22. Португалецът направи това в своя новогодишен поздрав към 384-те си милиона последователи в Instagram.

"2021 година отива към края си и тя далеч не беше лесна, въпреки че вкарах 47 гола във всички турнири. Два различни клуба и петима различни треньори. Финалният етап на Евро 2020 с националния отбор плюс класиране за Мондиала през 2022 година.

В Ювентус бях горд, че спечелих Купата и Суперкупата на Италия, а също станах голмайстор на Серия А. В националния отбор на Португалия станах голмайстор на Евро 2020. И, разбира се, завръщането на "Олд Трафорд" винаги ще бъде един от най-емблематичните моменти в кариерата ми.

Но аз съм недоволен от резултатите на Манчестър Юнайтед. Ние винаги сме недоволни, сигурен съм в това. Ние знаем, че трябва да работим по-упорито, да играем по-добре и да показваме повече, отколкото показваме сега.

Нека Новата година стане повратен момент за сезона! Нека бъдем по-силни духом през 2022-ра! Нека направим всичко възможно, да посегнем към звездите и да върнем клуба там, където трябва да бъде! Присъединете се към нас, ние разчитаме на Вас! Честита Нова година, ще се видим скоро", написа Роналдо в Instagram, публикувайки семейна снимка, на която е с половинката си Джорджина и четирите си деца. А дали е щастлив Кристиано в Юнайтед четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички