Ралф Рангник изчисли: Това бе най-доброто първо полувреме на Манчестър Юнайтед


Ралф Рангник изчисли: Това бе най-доброто първо полувреме на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1474 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник бе доволен от играта в офанзивен план на своите футболисти при победата над Бърнли късно снощи.

Немският специалист заяви след срещата, че първото полувреме е било най-доброто за отбора, откакто той е начело:

"Дали това беше най-доброто полувреме, откакто съм в клуба? В офанзивен план, да. Винаги, когато имахме топката в тяхната половина, правехме нещата, които искахме, намирахме точните места и пространства, справяхме се, когато бяхме един на един със съперникови играчи. Когато топката е в нашата половина, има какво да подобряваме, но в офанзивен план това определено беше най-доброто ни представяне", каза Рангник.

"В този двубой трябваше да имаме свежест и играта ни да бъде много по-физическа. Затова трябваше да имам шест свежи футболисти в сравнение с мача с Нюкасъл. В крайна сметка това проработи, защото това бяха точните играчи на точните позиции".

"За мен бе важно да имам точния футболист на точната позиция. Затова решихме да играем с Джейдън Санчо отляво и Мейсън Гриунууд отдясно, както и с двама нападатели и две "шестици". Това и направихме", добави още временният наставник на "червените дяволи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички