Сама ли се грижи Джорджина за четирите деца на Роналдо?


Сама ли се грижи Джорджина за четирите деца на Роналдо?
Снимка: Instagram

9650 0

Майката на Кристиано Роналдо - Долорес Авейро, обяви нещо, което винаги е изглеждало ясно, но не е получавало официално потвърждение. Тя потвърди, че за четирите деца на звездния ѝ син се грижат детегледачки. Ако се съди по снимките, които половинката на португалеца Джорджина Родригес публикува, то тя сама се грижи за двете момчета и двете момичета, които възпитават с любимия ѝ.

"Да, тя е добро момиче. Кристиано е образцов баща, но той има помощници. Децата имат бавачки, има персонал, който има доста за вършене. Четири деца изискват много усилия. Джорджина много подкрепя Кристиано, в това няма никакво съмнение", сподели Авейро, цитирана от "The Scottish Sun".

Както е добре известно, звездата на Манчестър Юнайтед има три деца от сурогатна майка - Кристиано-младши и близнаците Ева и Матео, както и обща дъщеря с Родригес на име Алана Мартина. Двойката е в очакване на нови близнаци, а ето какъв ще бъде техният пол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички