Бомба на Острова: 3 европейски гранда искат Роналдо!


Бомба на Острова: 3 европейски гранда искат Роналдо!
Снимка: Getty Images

12107 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е желан от три европейски гранда, твърди британският таблоид The Sun. Според информациите, Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен и Рома искат португалеца в редиците си.

37-годишният Роналдо не е доволен от ситуацията в Манчестър Юнайтед. Смята се, че португалецът има разногласия с мениджъра Ралф Рангник, а освен това "дяволите" водят трудна битка за топ 4 във Висшата лига - нещо, което не покрива амбициите на Роналдо.

The Sun твърди, че ПСЖ, Байерн и Рома следят ситуацията около Роналдо и биха отправили оферта да го вземат. За ПСЖ това би се случило при раздяла с Килиан Мбапе, който е свързван с трансфер в Реал Мадрид. Ако Роналдо се присъедини към ПСЖ, то той ще заиграе в един отбор с големия си съперник Лионел Меси.

В тима на Рома Кристиано може да се събере с бившия си наставник Жозе Моуриньо, с когото работиха дълго време в тима на Реал Мадрид. Що се отнася до Байерн, подобен трансфер изглежда по-малко вероятен, защото баварците плащат далеч по-ниски заплати на играчите си и надали е склонен да плаща колосална сума на Роналдо.

В същото време The Sun съобщи, че Роналдо е можело да бъде арестуван (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички