Отговорът на Кристиано Роналдо не закъсня: "Всичко останало е просто шум..."


Отговорът на Кристиано Роналдо не закъсня: "Всичко останало е просто шум..."
Снимка: Getty Images

7339 0

Кристиано Роналдо настоя, че "всичко останало е просто шум" в очевидна препратка към критиките, които го връхлетяха в последно време, на фона на головата му суша. Късно снощи CR7 все пак отбеляза първото си попадение за 2022 година при домакинската победа над Брайтън на "Олд Трафорд"!

"Обратно в правия път", написа Роналдо в профила си в Туитър. "Никой не се предава и има само един начин да успеем - здрава работа, отборна работа, сериозна работа. Всичко останало е просто шум... Напред, "Дяволи".

Статистиката показва, че португалецът вече е вкарвал голове на 168 отбора в своята кариера (на национално и клубно ниво). В двубоя срещу Брайтън му трябваха пет шута, за да открие головата си сметка за годината, а след края на срещата Ралф Рангник изказа възхищението си от неговото попадение за 1:0:

"Голът, който отбеляза, бе невероятен. Не само, че беше важен за нас, но и беше страхотен. Мисля, че като цяло Кристиано се представи добре. Винаги се опитваше да помага на съотборниците си, имаше енергия и мога да кажа, че това бе най-добрият му мач през последните седмици", заяви треньорът на Юнайтед.

Около 60 секунди преди Роналдо да отбележи, във френската столица Париж Лионел Меси пропусна дузпа в сблъсъка с Реал Мадрид. Как Тибо Куртоа отгатна посоката на изпълнението му - вижте в интервюто му след мача (в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички