Синът на Кристиано Роналдо потвърди: Манчестър Юнайтед не струва (ВИДЕО)


Синът на Кристиано Роналдо потвърди: Манчестър Юнайтед не струва (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

14494 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед разочарова сериозно привържениците си през този сезон. Във Висшата лига тимът се качи поне временно на четвъртото място, но позицията за "червените дяволи" в топ 4 в края на кампанията далеч не изглежда сигурна.

Юнайтед е четвърти с 43 точки от 25 мача и изостава на... 20 точки от върха, където е градският съперник Манчестър Сити. Зад "дяволите" пък са Уест Хям с две точки по-малко (същият брой мачове), Арсенал с четири точки пасив (но и три мача по-малко), Уулвърхемптън с шест точки по-малко (и два мача пасив), както и Тотнъм със седем точки пасив (и цели три мача по-малко). Така на хартия цели три тима могат да изпреварят Юнайтед, ако спечелят мачовете си.

Голямата звезда на "червените дяволи" Кристиано Роналдо нееднократно през сезона заяви, че това не отива на клуб като Юнайтед и че нито той, нито съотборниците му трябва да са доволни. Оказва се, че неговият син също е на мнението на татко си и на всички фенове.

В социалните мрежи все по-голяма популярност набира видео, на което Роналдо-младши е запитан: "Манчестър Юнайтед не струва, не е ли така?". Синът на Кристиано Роналдо, който наскоро подписа с Манчестър Юнайтед, потвърди красноречиво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички