Защо Кристиано Роналдо се разсърдил на transfermarkt и как реагирал, като му казали "стар"


Защо Кристиано Роналдо се разсърдил на transfermarkt и как реагирал, като му казали "стар"
Снимка: Getty Images

5077 0

Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо веднъж си имал проблеми с популярния сайт за статистика и трансфери - transfermarkt. Португалецът останал повече от недоволен от факта, че неговата цена била занижена и не оставил нещата така, като се свързал със сайта.

Мениджърът за Великобритания на transfermarkt Даниел Буш разказва с повече подробности случилото се пред "Атлетик". "Мисля, че пуснахме списък в Инстаграм с 10 футболисти - на 33 години или повече, а Роналдо бе отново на първото място, но той сподели, че трябвало да струва много повече.

Той изпрати съобщение първо на хората, които поддържат социалните ни мрежи. Те му отговорили, обяснили му защо и му казали: "При хората от твоята възрастова група ти си с огромна преднина номер 1". Мисля, че имаше разлика от 30-50 милиона паунда между Роналдо и следващия. Тогава той ни прати усмихнати емотикони и ни блокира" - споделя той.

Кординаторът на маркетинговия отдел Кристиан Шварц споделя, че факторът за възрастта в техния алгоритъм има голямо значение и намеси и звездата на ПСЖ Лионел Меси, за да демонстрира своя пример.

"Мисля, че възрастта е един от най-важните фактори. И Кристиано Роналдо е стар - разбира се, както е с Меси, и тяхната цена ще намалява още заради възрастта им. Дори да са толкова добри, колкото преди три години - те са с три години по-възрастни" - споделя Шварц.

В момента цената на Кристиано Роналдо в евро е 35 милиона, докато на Лионел Меси е почти два пъти по-голяма - 60. Наскоро пък се появиха информации, че за пореден път Кристиано Роналдо иска да се завърне в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички