Ромео Лавиа обяви трите причини да избере Челси пред Ливърпул


Ромео Лавиа обяви трите причини да избере Челси пред Ливърпул
Снимка: Getty Images

7946 0

Полузащитникът Ромео Лавиа посочи три причини защо е избрал да премине от Саутхемптън в Челси, а не в Ливърпул. В петък "сините" обявиха, че са привлекли 19-годишния футболист срещу 58 милиона паунда.

Дни по-рано от Ливърпул обявиха, че са се споразумели със "светците" за белгиеца, но той отказа да премине при тях. Нещо подобно се случи и с Мойсес Кайседо, за който се твърди, че е искал да живее в Лондон. До този момент той живееше в Брайтън и играеше за едноименния клуб.

"Три фактора определиха моето решение. Проектът и амбициите на клуба бяха ключови фактори в моя избор, а също и историята на клуба. Вълнуващо е да бъда част от този футболен клуб и да мога да пиша история. Много съм щастлив и горд", обяви Лавиа пред сайта на Челси.

"Да носиш тази фланелка е привилегия. За повечето играчи, с които подписахме и срещу които съм играл, мислех: "Уау, тези играчи са добри". Така че е страхотно, че сега мога да работя с тях. Те са млади и добри играчи, така че ще се правим един-друг по-добри. Това е единственият начин да постигнеш успех", допълни халфът. А ето защо Ливърпул замени него и Кайседо с Ватару Ендо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички