Почетино успокои феновете на Челси за Джеймс и НЕ затвори вратата за още нови


Почетино успокои феновете на Челси за Джеймс и НЕ затвори вратата за още нови
Снимка: Getty Images

1706 0

Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, даде традиционната пресконференция преди сблъсъка на "сините" с Уест Хям от втория кръг на Висшата лига. Непосредствено преди лондонското дерби аржентинецът сподели какво точно се случва с Рийс Джеймс и загатна за още нови на "Стамфорд Бридж".

Мойсес Кайседо и Ромео Лавиа

"Всички го познаваме, наясно сме с класата му (б.р. Лавиа). Той е перфектният футболист за нашия проект. Всички сме развълнувани и щастливи. Относно привличането на Кайседо пък искам да поздравя собствениците и спортните директори. Страхотно е, че успяваме да прибавим такъв тип футболист към състава ни. Фантастична работа! Трябва да преценим дали двамата с Лавия ще могат да играят още този уикенд", сподели Почетино.

Селекцията в Челси

"Работим по всички варианти, за да преценим какво можем да направим на пазара - какво е реално като възможност, и какво не толкова. В същото време не трябва да забравяме Армандо Броя, в когото наистина вярваме. Той може да се превърне в наистина важен за нас нападател. Разочаровани сме, че не можем да разчитаме на Кристофър Нкунку (контузен - б.р.), защото той щеше да помага много на Николас Джаксън. Но това е футболът и трябва да приемем фактите. Може би трябва да сме търпеливи и да търсим различни варианти с настоящите състезатели, докато Броя е напълно готов".

Остатъка от сезона

"Намираме се в още по-добра позиция с новите футболисти. Преди дни говорих със спортните директори и те ме попитаха дали наистина вярвам в тима. Отговорих с "да". Ще ни бъде трудно, защото съперникът вярва, че може да стане по-силен в сравнение с миналия сезон. Уест Хам разполага с много солиден състав и е уверен в себе си. За нас е добре да разполагаме с 22-23 футболисти в първия отбор, както и 4-5 от академията. Все пак сезонът ще бъде тежък, а и Висшата лига е най-трудното първенство", добави още аржентинският специалист.

Състоянието на Рийс Джеймс

Новият капитан на Челси получи травма срещу Ливърпул в първия кръг и се наложи да бъде сменен. Ето какво имаше да каже Почетино по въпроса: "Рийс ще отсъства няколко седмици. Добрата новина е, че проблемът не е голям".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стана ясно защо Лавиа е избрал Челси пред Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички