Челси се готви да провали трансферните планове и на Барселона


Челси се готви да провали трансферните планове и на Барселона
Снимка: Getty Images

12877 0

Челси има своята нова трансферна цел. Воденият от Маурисио Почетино отбор поглежда към изпадналия от Ла Лига и по-точно звездата на тима Иван Фреснеда, който обаче е силно желан и от каталунския гранд Барселона.

Челси с нова "кражба"?

Според "ESPN", Челси е поредният клуб, който се интересува от подписа на Фреснеда от Реал Валядолид. 18-годишният десен бек е смятан за поредния заместник на Рийс Джеймс, който претърпя нова контузия в областта на своето бедро.

Барселона, от другата страна, може да се окаже в ситуацията, в която бе и Ливърпул само преди дни. "Сините" от Лондон отмъкнаха две от основните цели на мърсисайдци - Мойсес Кайседо и Ромео Лавиа, въпреки че и двамата бяха постигнали съгласие с тима от "Анфийлд", но в крайна сметка, избраха да преминат в Западен Лондон на "Стамфорд Бридж".

Ако се стигне до трансфер на Фреснеда, то Челси ще трябва да плати на Валядолид сума от порядъка на 15 милиона евро за младия талант, за който се говори в Испания, че го очаква славно бъдеще, където и да продължи своята кариера.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кепа Арисабалага заяви какво иска - да остане в Реал, или да се върне в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички