Ромелу Лукаку минава медицински прегледи в Челси


Ромелу Лукаку минава медицински прегледи в Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

2171 0

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку преминава първата част от медицинските си прегледи преди да се завърне в английския гранд Челси. Прегледите му се провеждат в  Италия, след като беше постигната принципна договорка за рекордната за „сините“ трансферна сума от 97.5 млн. паунда.

Медицинските прегледи се провеждат в Милано, докато документацията е сега с клубните адвокати, и веднага щом тя бъде формализирана, се очаква белгийският национал да подпише петгодишен договор. Интер преди отхвърли две оферти от Челси за Лукаку, втората от които на стойност 85 млн. паунда плюс левия бек Маркос Алонсо.

28-годишният белгиец напусна „Стамфорд Бридж“ през 2014 след едва 15 мача след пристигането си от Андерлехт през 2011. Впоследствие Лукаку вкара 87 гола в 166 двубоя за Евертън през 2014-2017 и 42 пъти в 96 срещи по време на двете си години в Манчестър Юнайтед , преди да премине в Интер.

Той отбеляза 24 гола миналата кампания в Серия А, помагайки на Интер да спечели първо Скудето от 11 години насам, слагайки край на деветгодишното господство на Ювентус във вътрешния шампионат на Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички