Ромелу Лукаку се завръща с гръм и трясък в английската Висша лига?


Ромелу Лукаку се завръща с гръм и трясък в английската Висша лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

3622 0

Белгийският нападател Ромелу Лукаку е пред завръщане в английската Висша лига, но не в отбора на Манчестър Юнайтед, а в този на носителя на трофея от Шампионска лига за миналия сезон - Челси

Известният спортен журналист Фабрицио Романо сподели информацията в своя профил в една от социалните мрежи, че голмайсторът е на броени часове и дни от договорка с лондончани.

Романо допълва, че Челси са предложили заплата в размер на 12 милиона евро годишно на 28-годишния белгиец и сега остава само двата клуба да си стиснат ръцете за трансферната сума.

През сезон 2020/21 Лукаку и Интер спечелиха Скудетото в Италия, а нападателят имаше основна заслуга за това със своите 30 гола и 10 асистенции. "Нерадзурите" обаче изпаднаха във финансова криза и първо старши треньорът Антонио Конте напусна след скандал с ръководството, а сега и най-добрият играч на тима е напът да си тръгне...

В своята кариера мощният таран е играл вече за Челси (2013-14 г.), но тогава не бе оценен достойно от "сините" и премина в Евертън. След като с екипа на "карамелите" Лукаку направи име, той премина в Манчестър Юнайтед (2017 г.), но и там не бе доволен от отношението към него и през 2019 г. си стегна багажа за Милано, за да играе за Интер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички