ПСЖ предложи на Меси договор за две години


ПСЖ предложи на Меси договор за две години
Снимка: Getty Images/Guliver

4432 0

Ръководството на Пари Сен Жермен е отправило официално предложение към голямата звезда на световния футбол Лионел Меси за договор за две години, след като в края на миналата седмица стана ясно, че аржентинецът ще си тръгне от Барселона след общо 21 години на "Ноу Камп".

Според "Скай Спортс" офертата на парижани към Меси е за заплата от 30 милиона евро на години след данъци, като в момента футболиста и неговите представители обмислят предложението.

На вчерашната си пресконференция 34-годишният аржентинец разкри, че ПСЖ е една от опциите за продължаване на кариерата му, но призна, че е получил много обаждания след новината, че напуска Барселона. Към момента обаче френският гранд остава фаворит за подписа на Меси.

Днес Меси трябва да пристигне в Париж, за да се срещне лично с ръководството на ПСЖ и треньора Маурисио Почетино, преди да вземе решение дали да облече екипа на парижани.

Междувременно стана ясно, че заради привличането на Меси от ПСЖ са изкарали на пазара 10 свои футболисти (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички