Рокади в Ливърпул - нападател напуска, вратар остава


Рокади в Ливърпул - нападател напуска, вратар остава
Снимка: Guliver/Getty Images

3381 0

Ръководството на Ливърпул се активира на трансферния пазар, въпреки че прозорецът в Англия затвори още на 9 август. "Червените" обмислят бъдещето на част от своите играчи, след като широчината на отбора за новия сезон се оказа твърде голяма и голяма част от футболистите на Клоп няма да получат достатъчно игрови минути.

Мърсисайдци искат да задържат на всяка цена резервния вратар на тима Симон Миньоле, твърди "The Guardian". Според изданието ръководството на отбора няма да позволят на белгийския страж да напусне отбора през това лято, след като вече се разделиха с цели двама вратари - Дани Уорд и Лорис Кариус.

Алисон Бекер пристигна през това лято и безспорно ще бъде титулярния вратар на "червените" през новия сезон, но Миньоле ще е нужен на отбора, за да се дава почивка на бразилския страж. Белгиецът най-вероятно ще играе и в страничните купи на отбора като "ФА къп" и "Карабао къп".

Нападателят на Ливърпул Шей Оджо е близо до трансфер под наем, съобщава "Liverpool Echo". Френският Стад Дьо Реймс изглежда основен кандидат за подписа на младия играч, но засега няма официално споразумение между двата клуба. Очаква се трансфера да се финализира до петък, когато затваря трансферния прозорец във Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички