Реал Мадрид вади €60 млн. за още една звезда на Челси, "сините" отказват


Реал Мадрид вади €60 млн. за още една звезда на Челси, "сините" отказват
Снимка: Getty Images/Guliver

1927 0

Новият наставник на Реал Мадрид Хулен Лопетеги е изразил своето желание към ръководството на клуба да привлече защитника на Челси Маркос Алонсо, твърди испанското издание "Don Balon". Левият бранител най-вероятно ще бъде потенциалния заместник на Марсело, чието бъдеще все още не е изяснено.

Европейските шампиони са готови да заплатят 60 млн. евро за Алонсо, който играе великолепно с екипа на "сините" във Висшата лига. Испанецът премина на "Стамфорд Бридж" през 2016 година, а оттогава има изиграни близо 70 мача със синята фланелка.

Интересен факт за Маркос Алонсо е, че той всъщност вече е играл с екипа на "белия балет" - през 2010 година. Той преминава на "Сантяго Бернабеу" от Б отбора на мадридчани, но изиграва само един мач за първия отбор на Реал.

Маурицио Сари обаче едва ли ще бъде съгласен с намерението на своя колега. Челси трудно ще бъдат склонени да се разделят с Алонсо, след като вече мадридчани измъкнаха една тяхна звезда - Тибо Куртоа. Стражът напусна в посока Мадрид през това лято срещу 35 млн. евро.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички