Легенда на Ливърпул за бивш играч на Юнайтед: Той е достатъчно добър за Реал


Легенда на Ливърпул за бивш играч на Юнайтед: Той е достатъчно добър за Реал
Снимка: Guliver/Getty Images

1850 0

Носителят на три европейски титли (КЕШ) с Ливърпул Греъм Сунес заяви, че звездата на Кристъл Палас Уилфред Заха е "достатъчно добър, за да играе в Реал Мадрид". Котдивоарецът вече подписа нов дългосрочен договор с "орлите" по-рано през месеца, като е за период до 2023 година.

Уилфред Заха се превърна в спасител за своя отбор, помагайки на Палас да се спаси от изпадане в Чемпиъншип. През летния трансферен прозорец закономерно постъпи небивал интерес към бившия играч на "червените дяволи", като Челси и Тотнъм бяха сред големите кандидати за подписа на котдивоареца.

Легендата на Ливърпул Сунес смята, че Заха заслужава да играе в отбор, който се състезава за големите трофеи на Стария континент, а да не бива въвлечен в битка за оцеляване, каквато се състоя в края на миналия сезон.

"Смятам, че Заха е невероятен. Мога да си го представя с фланелката на Реал Мадрид, толкова добър е. Той е много директен играч, с добър баланс, което води до много нарушения срещу него. Смятам, че той не е симулант и трябва да бъдат отсъждани повече дузпи в негова полза", заяви Сунес.

"Той има огромен талант и с цялото ми уважение към Кристъл Палас - той заслужава да играе за много по-голям отбор. Ако Заха остане на "Селхърст Парк", той няма да успее да спечели нито един трофей", смята Сунес.

"Смятам, че дойде времето на Заха - дори и за двата най-големи клуба в Испания. Мисля, че и двата тима биха посрещнали котдивоареца с отворени обятия", завърши Греъм Сунес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички