Рой Кийн: Не бих пуснал Де Хеа и Магуайър в клубния автобус след мача


Рой Кийн: Не бих пуснал Де Хеа и Магуайър в клубния автобус след мача
Снимка: Getty Images/Guliver

1751 0

Легендата на Манчестър Юнайтед и бивш капитан на тима - Рой Кийн, разкритикува остро титулярния вратар на "червените дяволи" Давид Де Хеа. Повод за това стана играта на испанеца в мача срещу Тотнъм, с който двата тима се завърнаха към Висшата лига след пандемията от коронавирус.

Според ирландеца, Де Хеа е сгрешил и е отговорен за първия гол в мача, който бе дело на Стивън Бергвайн. Впоследствие Бруно Фернандеш се разписа от дузпа, за да подели точките между двата тима.

"Шокиран съм от този гол. Гади ми се до смърт от този вратар. Бих го глобил на почивката. Не бих оставил да му се размине. Щях да замахна и да го ударя. Това е стандартно спасяване за утвърден международен вратар", заяви Кийн, цитиран от BBC.

"Магуайър и Де Хеа... Дори не бих ги пуснал в автобуса след мача. Да си вземе такси до Манчестър. Вършете си работата. Опитваме се да влезем в челната четворка. Шокиращо. Отвратен съм. Трябва да наведат глави от срам", категоричен бе той. А с каква грешка Де Хеа вбеси всички преди паузата вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички