Решено е: Манчестър Юнайтед разреши да титуляр да си тръгне, намери му заместник?


Решено е: Манчестър Юнайтед разреши да титуляр да си тръгне, намери му заместник?
Снимка: Getty Images

19908 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед вече си прави планове как да заздрави своята полузащита по време на зимния трансферен прозорец. Английският колос трябва да действа дълго, тъй като е дал "зелена светлина" на един от основните си играчи да напусне.

Става въпрос за Каземиро, за когото се очаква да си тръгне от "Олд Трафорд" в края на сезон 2023/24 г. "TalkSPORT" съобщава, че бразилецът търси ново приключение. Той е получил разрешение от шефовете на клуба да го стори. Към момента бившият ас на Реал Мадрид бива свързван с тимове от Саудитска Арабия.

Кой ще го замести?

Най-сериозни са очакванията сънародник на Каземиро да акостира на Острова като негов наследник. Според популярните журналисти Джак Галахър и Греъм Бейли това е играчът на Флуминензе Андре.

Интересно е, че отбори като Ливърпул, Арсенал и Тотнъм също следят изкъсо изявите на 22-годишния футболист. Твърди се, че той няма да излезе скъпо на потенциалния си нов клуб - около 30 милиона паунда.

Андре е дефанзивен полузащитник, който обаче може да играе като типичен халф или централен бранител. Към момента има 55 мача през сезона с екипа на бразилския тим, в които записва 1 попадение.

Междувременно легенда на италианския футбол се насочи към "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички