Сър Джим Ратклиф води легенда на италианския футбол в Манчестър Юнайтед


Сър Джим Ратклиф води легенда на италианския футбол в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

3540 0

Британският бизнесмен сър Джим Ратклиф, който е напът да придобие 25% от Манчестър Юнайтед има намерението да назначи легендарния за италианския футбол бранител - Паоло Малдини на ръководен пост в "червените дяволи".

Малдини се връща във футбола?

Според изданието "Mirror" Малдини може да бъде назначен за спортен директор в английския гранд. Той е без работа от юни, когато напусна Милан и наскоро беше свързван с отбора от саудитската Про лига Ал Итихад.

Британският милиардер Джим Ратклиф настоява да си партнира с Малдини, а самият Ратклиф много скоро трябва да бъде обявен за официален съсобственик на Манчестър Юнайтед, след като купи 25% от акциите на клуба.

След 3 години като технически директор, Милан спечели титлата в Серия А през сезон 2021/22, първата от 11 години, като самият Малдини изигра ключова роля за привличането на имена като Тео Ернандес, Рафаел Леао, Оливие Жиру, Фикайо Томори, и Майк Мейнян.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Две звезди от Висшата лига попаднаха на мушката на Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички