Да откажеш на Ливърпул: Желан от Юрген Клоп каза защо отхвърлил офертата на клуба


Да откажеш на Ливърпул: Желан от Юрген Клоп каза защо отхвърлил офертата на клуба
Снимка: Getty Images

16936 0

Голямата звезда на Флуминензе - Андре Триндаде, сподели за причината да се откаже от мечтаната сделка по време на летния трансферен прозорец.

22-годишният полузащитник бе силно желан от Ливърпул. Юрген Клоп търсеше обновяване на състава си след напускането на Джордан Хендерсън и Фабиньо в центъра на игрището.

Една от желаните от него опции бе именно бразилецът. Въпреки това, нито играчът, нито клубът са имали подобни намерения. Тяхното желание било той да остане поне до края на кампанията в Копа Либертадорес.

Това от своя страна охлади сериозно мераците на мърсисайдци, които насочиха поглед към Ватару Ендо, който бе привлечен от Щутгарт за сумата от 16 милиона паунда. Освен това, бяха привлечени също Доминик Собослай и Раян Гравенберх.

Да откажеш на Ливърпул

"Наистина беше предложение, на което не можеш да откажеш, от клуб, който играе в голямо първенство. Мисля, че всеки играч мечтае един ден да играе за голям клуб в Европа. Аз обаче реших да спазя думата си, защото когато зимният прозорец затвори, Диниз пристигна и ми каза, че ме иска тук до края на годината", започна Триндаде, цитиран от "The Echo" и продължи с намеренията си за в бъдеще.

"Не знаехме, че предложение от подобен мащаб ще пристигне и му казах, че въпреки всичко, ще бъда там до края на сезона. Беше много трудно решение. Мисля, че ако бях приел офертата, едва ли щях да се чувствам на 100% комфортно, защото вече се бях разбрал с Диниз.

Не знам какво ще се случи в края на годината, може да са много неща. Аз съм сигурен, че пристигането ми тук бе нещо, което ми помогна много като човек и играч. Както Диниз каза, когато вземем правилното решение, когато сме верни и действаме искрено, хубавите неща винаги се случват", завърши Андре Триндаде.

Междувременно друг играч на мърсисайдци влезе в историята на Висшата лига и се нареди до Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички