Рен и Челси все още не могат да се разберат за трансфера на Менди


Рен и Челси все още не могат да се разберат за трансфера на Менди
Снимка: Getty Images/Guliver

1572 0

Вратарят на Рен Едуард Менди ще трябва да изчака преминаването си в тима на Челси, тъй като двата клуба все още не могат да се разберат за трансферната сума на играча. 28-годишният страж се съгласи да подпише 5-годишен договор на „Стамфорд бридж“ и ще замени Кепа Арисабалага между гредите в тима на Франк Лампард.

Според ‘Daily Express’ обаче сделката се бави, тъй като френският отбор е пожелал към трансферната сума на вратаря да бъдат включени различни добавки. Челси ще плати 27.5 милиона паунда за да вземе стража в Западен Лондон. Въпреки забавянето, се очаква, че Менди ще завърши трансфера си в следващите дни. Според ‘Football.london’ вратарят изчаква разрешение да пътува до Лондон, за да финализира сделката, която ще го направи вторият вратар на Рен, който да подпише с Челси след Петър Чех през 2004-та година.

Отборът на Франк Лампард е най-активният тим на пазара не само в Англия, но и сред всички по-големи тимове в Европа. Лондончани вече си осигуриха подписите на цели 6 нови попълнения в лицето на Хаким Зиеш, Тимо Вернер, Тиаго Силва, Бен Чилуел, Маланг Сар и Кай Хаверц. А ето защо Тимо Вернер е избрал да премине в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички