Вернер: Дойдох в Челси, за да печеля трофеи


Вернер: Дойдох в Челси, за да печеля трофеи
Снимка: Getty Images/Guliver

1279 0

Нападателят на Челси Тимо Вернер заяви, че е взел трудното решение да се присъедини към тима, за да печели трофеи. Бившият голмайстор на РБ Лайпциг сподели, че интерес към него е имало от други отбори, сред които Ливърпул, но визията на Франк Лампард го е накарала да премине при лондончани.

Вернер, който все още свиква с живота на „Стамфорд бридж“, разкри, че Челси бързо се е превърнал в първия му избор, след като Франк Лампард е разкрил плановете му за бъдещето на тима. „Дойдох тук, за да печеля трофеи. Челси е голям отбор, който винаги иска да печели. Искам да побеждавам във всеки един мач. Тъй че е ясно, че искаме да печелим трофеи. Вече имаме много силен млад отбор, който иска да се развива. Може да мине известно време, докато стигнем върха на възможностите си, но трябва да бъдем единни. Исках да дойда във Висшата лига, защото това е най-доброто първенство в света и исках да имам възможността да играя пред английските фенове“, заяви Тимо Вернер.

Ливърпул бе сериозен кандидат за подписа на Вернер, но отказа да плати исканите от РБ Лайпциг пари за нападателя, което позволи на Челси да вземе един от топ талантите на Европа. Немският национал премина на „Стамфорд бридж“ срещу сумата от 53 милиона паунда. А ето как Челси е надцакал Ливърпул и Манчестър Сити за подписа на нападателя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички