Регилон с травма, под въпрос за предстоящите мачове на Тотнъм


Регилон с травма, под въпрос за предстоящите мачове на Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1312 0

Селекционерът на Испания Луис Енрике обяви, че левият бек на Тотнъм Серхио Регилон се е контузил по време на снощния мач на „Ла Роха“ срещу Португалия. Регилон дойде в Северен Лондон от тима на Реал Мадрид срещу 25 милиона паунда и записа едва втория си мач с националната фланелка в снощната вечер.

23-годишният футболист изигра само 45 минути на „Жозе Алваладе“ в Лисабон преди да бъде заменен на полувремето. Евентуална дългосрочна контузия на Регилон ще бъде удар за Жозе Моуриньо и компания. Испанският бранител започна силно кариерата си на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“, като записа първия си старт във Висшата лига при разгромната победа над Манчестър Юнайтед с 6:1. Селекционерът на Испания Луис Енрике обаче побърза да успокои феновете на „шпорите“, че не става въпрос за нещо сериозно. „Трябва да изчакаме и да видим. Не е нещо сериозно. Той получи удар и докторите ще трябва да го прегледат“, заяви Луис Енрике по повод състоянието на Серхио Регилон.

Натоварената програма за Тотнъм продължава след паузата за мачове на националните отбори. До края на октомври за „шпорите“ предстоят мачове срещу Уест Хям, ЛАСК Линц, Бърнли, Антверп и Брайтън. А ето кой треньор смята, че Тотнъм може да спечели Висшата лига през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички