Хари Реднап: Тотнъм може да спечели Висшата лига


Хари Реднап: Тотнъм може да спечели Висшата лига
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1670 0

Тотнъм ще бъде опасен за всеки отбор през този сезон и съставът, който събраха, ги прави претендент за титлата, смята бившият мениджър на „шпорите“ Хари Реднап. Според него лондончани могат да спечелят Висшата лига.

Тотнъм, който за последно спечели лигата през сезон 1960-61 и няма голям трофей от Купата на Лигата през 2008, върнаха обратно в тима Гарет Бейл, като се подсилиха още със Серхио Регилон, Мат Дохърти, Пиер-Емил Хойберг и Карлос Винисиус.

„Мисля, че те ще влязат в четворката…дори могат да спечелят титлата през този сезон. Имат покритие на всяка позиция…офанзивната линия с Хюн Мин Сон, Хари Кейн, Гарет Бейл…погледнете към силата в дълбочината. Те имат много опции в халфовата линия“.

В защита, тимът разполага с по двама десни и двама леви бекове. Те могат да бъдат страховити за съперника. Тотнъм е опасност за всеки в първенството през тази кампания“, сподели Реднап, който води „шпорите“ между 2008-2012.

Тотнъм, който разгроми Манчестър Юнайтед с 6:1 в неделя, се завръща обратно на терена след паузата за националните отбори с домакинство срещу Уест Хем на 18 октомври. А как Жозе Моуриньо коментира разгрома над Юнайтед - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички