Жинола: Ще е интересно да видим Деле Али в ПСЖ


Жинола: Ще е интересно да видим Деле Али в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1316 0

Бившата звезда на Тотнъм Давид Жинола призова настоящия футболист на „шпорите“ Деле Али да мине по стъпките на Дейвид Бекъм и да подпише с Пари Сен Жермен. Часовникът тиктака за 24-годишния футболист, който има само няколко часа да напусне „шпорите“ преди затварянето на летния трансферен прозорец.

През последния месец Жозе Моуриньо спря да разчита на Деле Али в стартовия състав на Тотнъм, като англичанинът все по-рядко попада дори на резервната скамейка на „шпорите“. Вчера халфът изигра едва 21 минути при разгромната победа на неговия тим срещу Манчестър Юнайтед с 6:1. Затова Давид Жинола смята, че е време Деле Али да вземе важно решение в своята кариера. „Когато той влезе през второто полувреме срещу Юнайтед, той беше притеснен да не загуби топката и не опита нищо от специалните неща, на които е способен. Трансфер в Пари Сен Жермен би бил ново предизвикателство за него. Защо не? Не сме виждали много английски играчи в ПСЖ през годините, тъй че това би била интересна гледка“, заяви Давид Жинола пред „Скай спортс“.

Парижани вече направиха опит да вземат Деле Али под наем, но офертата не бе приета от „шпорите“. Ако 24-годишният футболист премине в редиците на ПСЖ, той ще стане първият англичанин след Дейвид Бекъм, който да защитава цветовете на френския шампион. А ето кой нападател на Бенфика подсили тима на Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички